PG komt met uitgebreide versie van Jablotron 100

Het inbraakalarmsysteem Jablotron 100 is nu leverbaar in een uitvoering voor tweemaal zoveel detectoren en viermaal zoveel uitgangen. Ook heeft de Jablotron 100+ een nieuwe versie van de configuratiesoftware F-Link met in totaal veertig nieuwe functies.

Nieuw zijn bijvoorbeeld de dag-/nachtmodus en de mogelijkheid om meerdere acties met één detector te besturen. Daarnaast is het systeem vanwege de grotere capaciteit meer geschikt geworden voor grote gebouwen, zoals scholen, flats en grote bedrijven. Er kunnen maar liefst 230 detectoren worden aangesloten en er zijn 128 programmeerbaar uitgangen. Met de Jablotron 100+ zijn 600 gebruikers aan te wijzen en is alarmering onder andere mogelijk via vijftig verschillende sms-berichten.

Videoverificatie
Bijzonder is ook dat bidirectionele communicatie nu ook mogelijk is met standaard PIR-detectoren en magnetische detectoren. Dit verhoogt de kwaliteit van de signaaloverdracht, terwijl het energieverbruik gelijk blijft.
Ook de videoverificatie is verbeterd. Er zijn nieuwe functies toegevoegd aan de MyJablotron-app en de softwareconfiguratie en er is een nieuwe interface om beelden naar de meldkamer door te sturen. Verder is het systeem uitgebreid met diverse componenten, zoals een PIR-detector voor aan het plafond, een interne sirene voor in een stopcontact en een PIR met huisdierimmuniteit.

Over Jablotron

We ontwikkelen complexe producten die verrassend eenvoudig te gebruiken zijn We zijn een internationaal technologiebedrijf. We ontwikkelen innovatieve producten sinds 1990. We zetten nieuwe ideeën snel om in functionele producten. Dat is één van de redenen waarom onze alarmsystemen en apparaten voor slim wonen miljoenen mensen overal ter wereld helpen.